We schreven eerder al eens iets over podcasts i.c.m. wandelen
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, een podcast is zoveel leuker dan bijvoorbeeld Youtube. Immers, naast het luisteren van een podcast heb je tijd voor iets anders, hetgeen bij Youtube niet het geval is, wandelen bijvoorbeeld. Maar het werkt ook andersom, naast het wandelen hou je ook tijd over.

Een paar jaar geleden ben ik door dit 4us (niet meest geliefde woord van 2020) aangestoken. Afgelopen jaar resulteerde dat zelfs in een gemiddelde van 10.000 stappen per dag. Tijdens mijn dagelijkse rondje heb ik dan ook standaard een podcast aan staan. Je doet wat aan je gezondheid, je steekt er altijd wel iets leuks van op waarmee je aan je bedrijf werkt i.p.v. in je bedrijf.

Dit wetende vroeg Herma me vorige week, waarom combineer je dit niet? Waarom doe je dat rondje niet met een klant? Een uurtje sparren. Ervaringen delen. Hoe lossen andere klanten dit op? Etc. etc.

Want zo vertelde zij mij…..
Juist in deze rare tijden zien veel mensen door de bomen het bos niet meer. Veel ondernemers zijn zoekende, waar moeten we met het bedrijf heen? Waar liggen online kansen? Moet die winkel t.z.t. überhaupt nog wel open, of maken we er een demonstratieruimte of een flagstore van?

Onze vraag
Klop dit, is hier belangstelling voor? En zo ja, wat mag het dan kosten? Of moeten we het omdraaien, vertel ons wat je eraan hebt gehad, hoeveel was het je waard?

Het aanbod
We starten vanaf het station Naarden-Bussum en doen een rondje door het Spieghel. Of we starten vanaf de Tafelberg (uh…Eendracht) in Blaricum en dan doen we een rondje over de hei. Na een uur hebben we dan in ieder geval 10.000 stappen op onze teller, maar, wie weet zijn we ook de nodige inzichten verder.

Kortom, put on your hiking shoes, and let’s talk business!