Tsja…je kan er de klok inmiddels op gelijk zetten als er een persconferentie is én nieuwe (strengere) maatregelen worden aangekondigd dannnn weten we van onze klanten … 1 ding is zeker …. Binnen 48 waren alle events, partijen en optreden gecancelled. Nogmaals: binnen 48 uur … dus alles maar dan ook alles in ene weer weg, foetsie, bye bye.

Ja maar er komen toch óók weer steunmaatregelen? Ja, echterrr daarover is dan weer niet zo heel veel bekend, toch wilden we u dit nieuws niet onthouden.

Wat is er wél bekend? De Tegemoetkoming Vaste Lasten, oftewel al enige tijd bekend als TVL, kan binnenkort ook voor Q4 worden aangevraagd. Iedere ondernemer kan deze regeling aanvragen, ook als je er nog niet eerder gebruik van hebt gemaakt, mits je een omzetverlies van minimaal 30% verwacht in Q4 2021. Oh ja en aan de overige voorwaarden voldoet. Die nu natuurlijk nog niet helemaal omschreven staan. Zal wel ernstig veel lijken op de voorwaarden tot nu toe. Denkt u niet?!

Er komt ook nog de eerder aangekondigde ondersteuning voor het nachtleven. Die gaat nu niet langer via de VLN, maar die zal in de TVL Q4 2021 worden ingepast. Om reden van de krappe arbeidsmarkt komt er geen follow up van de NOW. Ook over voortzetten bijzonder uitstel belastingen wordt geen woord gerept. Nah, dat dus.

Ons advies: hou onze website de gaten voor het laatste nieuws: https://www.ligterink-dewit.nl