M.i.v. 1 januari 2023 zullen Ligterink & de Wit en Financial Care Accountants (FCA) hun samenwerking intensiveren. In een groeiende markt en bij stijgende kosten is het belangrijk voor de lange termijn om diensten en service op een betaalbaar niveau te blijven leveren. Vandaar de samenwerking tussen FCA van Paul Hansma en het kantoor Ligterink & De Wit vertegenwoordigd door Lars van Loon en Jeroen Grob.

Voor de klanten van beide kantoren zal het aanspreekpunt en de methode van werken hetzelfde blijven en heerst eenzelfde cultuur met vaste prijzen en betaalbare tarieven.

Medio 2023 wordt samengewerkt vanuit Bussum. Expertise, ontwikkeling van adviezen op basis van de aanwezige data en meer informatie met de tips en adviezen via de podcast van Lars.

Lars is een echte visionair, controller en adviseur, die zaken begrijpelijk wil maken en Jeroen, een ex-accountant, weet wat er wordt verwacht door het maatschappelijk verkeer, gezien zijn vroegere functie en doet dit ook zonder titel tot tevredenheid voor de klanten van Ligterink en de Wit. Met het accountantskantoor van FCA ernaast, een prima aanvulling voor de toekomst. Hiermee zijn het personeel en de klanten op de korte termijn minder kwetsbaar en is de toekomst in veilige handen. 

[Lars] “De 1e ontmoeting met Paul voelde direct goed. Paul is heerlijk non-conformistisch, denkt in creatieve moderne oplossingen en heeft dienstverlening hoog in het vaandel. Om deze reden was het niet zo moeilijk snel tot overeenstemming te komen. Ik gun Paul en Margot veel goeds in Frankrijk plus hoop tegelijkertijd, dat Paul nog vele jaren aan het kantoor verbonden blijft.”

[Jeroen] “Ik ken Paul nog vanuit het begin van m’n carrière en wij hebben vele zaken gemeen. De klik was er al en daarmee gaan we dit traject dan ook vol enthousiasme in.”

[Paul] “Zoals hierboven geschreven kende ik Jeroen vanuit een ander accountantskantoor waar ik werkte en de basis was hiermee direct gelegd, daar de manier van omgaan met mensen voor ons hetzelfde is. Hij kent daarnaast de branche en werkt op dezelfde manier als ikzelf. Lars brengt net dat extra stukje beleving en reuring in het werk wat ik zelf ook probeer te doen. Aandacht voor de mens, open staan voor vernieuwingen en gewoon doen. Ook hij wisselt z’n werkomgeving af en dan in Portugal, alwaar hij net als wij geniet, werkt en veel inspiratie op doet voor de toekomst!!

Over Ligterink & De Wit:
Ligterink & De Wit is een laagdrempelig kwalitatief administratie + belastingadvieskantoor met een enorm hoog serviceniveau. Uurtje factuurtje kennen we niet, enkel fixed all-inclusive tarieven, waarbij aanvullend advies is inbegrepen (ook ’s avonds en in het weekend). Hoewel je voor de gehele backoffice bij ons terecht kunt, blijven de cijfers & financiën altijd de basis. Dienstverlening zit in onze genen, het mkb is onze doelgroep.…. Ligterink en De Wit Finance, vanuit passie voor cijfers, voor een financieel gezonde bedrijfsvoering.

Over FCA:
Dat ene innovatieve product in de markt zetten. Kansen grijpen als ze zich voordoen. Een overname, uitbreiding, een nieuw bedrijfspand of een andere bedrijfsvorm. Echt ondernemen kan met Financial Care Accountants. Wij adviseren en begeleiden u bij iedere stap in de ontwikkeling van uw onderneming. U richt zich op waar het allemaal om begonnen is: van uw idee en ambitie om een