Zo doen wij dat, alles of niets. All-inclusive accountancy & belastingadvies of eigenlijk financieel advies in het algemeen. Daar kiezen wij bewust voor om het zo aan te bieden. Waarom?

Belangrijkste is eigenlijk: Schoenmaker blijf bij uw leest. Accountancy en fiscaliteiten is toch écht een vak.  Doet u het uwe, dan doen wij het onze. En dan niet half half. Maar alles.

Want, en dat brengt meteen een tweede voordeel aan het licht, zelf in eén keer alles goed doen is toch echt efficiënter dan achteraf controleren. Natuurlijk kan je een deel prima zelf doen, maar net als een ongelukje schuilt een foutje ook in een klein hoekje. En hoe lastig om die dan op te sporen. En tijdrovend. Zonde.

Soms weet je niet precies hoe iets zit. Mag je die bureaustoel voor thuis nu wel of niet op de zaak aanschaffen. En hoe bewaar je je bonnetjes het makkelijkste. En o ja, hoe zat het ook al weer met …. Het maakt niet uit, al je vragen mag je stellen. Altijd. En nee, je krijgt dan géén factuur. Hoe relaxt is dat. Onbeperkt advies. Dat geeft heel veel rust. En financieel weet je waar je aan toe bent, want je hebt een all-inclusive pakket bij ons.

Naast (onbeperkt) advies wordt vier keer per jaar je omzetbelasting gedaan, je btw-aangiftes én 1 keer per jaar de aangifte van je inkomstenbelasting. Nooit meer bang dat je iets vergeten bent. Geen gebruik hebt gemaakt van een bepaalde regeling. Etc. Etc En je hoeft ook niet meer privé je belastingen te doen. Ook die horen erbij. All-inclusive…!

Het uitbesteden van je boekhouding en belastingaangiftes is als een investering die zichzelf altijd terugverdiend. Hoe vreemd dat zoveel mensen denken dat ze kosten besparen door boekhouding zelf te doen? Naast alle al genoemde voordelen is uitbesteden ook nog eens slim, want je maakt dan tijd zodat je gericht omzet kan scoren. Wees welkom!

Voor meer informatie: ga naar onze website, klik hier!

Let wel … onze tips kunnen niet klakkeloos naar iedere specifieke individuele situatie gekopieerd worden. Fiscale voordelen zijn vaak eenvoudig te behalen, bij veel zaken ligt de kwaliteit in de nuance. Eén ding is wel zeker en makkelijk te realiseren. Door gezamenlijk pro actief en regelmatig uw financiën tegen het licht te houden kan het u niet ‘overkomen’ dat u fiscaal voordeel misloopt. Deze blog is mede tot stand gekomen, door Femke Vrij van Vrijgevig, www.vrijgevig.com

Immers, goed advies is als een investering … het levert u per definitie meer op dan het kost.