Het laatste nieuws
Nieuwsbrief 04 september 2012

Strengere aanpak Minimumloon
Werkgevers opgelet! De overheid pakt onderbetaling hard aan. Met strengere controles door de Inspectie SZW (voorheen Arbeidsinspectie) en hogere boetes kunnen werkgevers, die onder het minimumloon uitbetalen, een flinke tik op de vingers verwachten. Om onnodige boetes te voorkomen zetten wij de regels omtrent het minimumloon nog even voor je op een rijtje.

Ben je klaar voor SEPA?
Het Europese betalingsverkeer wordt vanaf 2014 geïntegreerd. Dat betekent dat in een aantal landen binnen Europa met 1 rekening en 1 set betaalmiddelen kan worden betaald. Een standaardisatie die bekend staat als SEPA. Maar bent je eigenlijk wel klaar voor SEPA?

‘Te laat betalen’ door overheid aangepakt
Ondernemers krijgen meer instrumenten in handen om tijdige betaling (binnen maximaal 30 dagen) door overheden af te dwingen.

Nieuwe Add-On’s voor Retail & Horeca
Dankzij de nauwe samenwerking tussen Exact en hun gerenommeerde partners in de retail sector, koppelt Exact het kassasysteem aan de boekhouding. Hierdoor werk je efficiënter, hoef je nooit meer gegevens dubbel in te voeren en krijg je glashelder inzicht in jouw bedrijfsresultaten.

Aftrekposten voor thuiswerk-zzp’er
Kosten die je maakt als zzp’er terwijl je thuis werkt, kun je aftrekken van de belasting. Vijfenveertig procent weet dat niet en laat het voordeel liggen.

Klik hier om de nieuwsbrief online te bekijken
http://td43.tripolis.com/public/preview?RdfpO*kLeE0Ir7KekD2OFzk75KWRzQZ*gIALEx83y5L2EA5wMwYTk5JZBwkvtBUl