L&W introduceert het juridisch abonnement

Ter aanvulling op ons bestaande palet aan diensten zijn we continu bezig te zoeken naar nieuwe wegen waarmee we het leven van onze klanten kunnen vereenvoudigen. Met trots kunnen we u mededelen dat we in de persoon van mr. Pieter Mensink u met ingang van vandaag ook op het gebied van juridische zaken bij kunnen staan. Pieter wil ter introductie graag zijn tips voor de starteer met u delen in de vorm van 10 geboden.

De 10 geboden voor de starter (en startende ondernemers). flyer – 028 – De 10 geboden voor de starter

Niet voor niets roepen wij vaak, dat onze adviezen niet klakkeloos gekopieerd kunnen worden. Wij krijgen vaak de vraag of het echt zo eenvoudig is om fiscaal voordeel te behalen. Ja en nee. Sommige zaken zijn door een oplettend administratie kantoor makkelijk voor u te tackelen. Andere zaken liggen wat genuanceerder en zijn vooral afhankelijk van uw specifieke situatie. Eén ding is wel zeker en makkelijk te realiseren. Door gezamenlijk pro actief en regelmatig uw financiën tegen het licht te houden kan het u niet ‘overkomen’ dat u fiscaal voordeel misloopt.
……. een goed advies levert u vele malen meer op dan het kost.

Wil je altijd juridische expertise binnen handbereik hebben? Doe het slim en voordelig. Sluit een abonnement af bij De Raadgevers. Voor een vaste, lage prijs per maand heb je al een eigen jurist bij De Raadgevers. Voor grote en kleine dingen, voor raad en daad. Dankzij een abonnement profiteer je van lage kosten. Kies het abonnement dat bij je past. Heeft jouw bedrijf meer dan 50 werknemers? Dan bieden wij een maatwerkoplossing. Juridisch abonnement is een abonnement waarbij we u juridisch ondersteunen. Indien u vragen heeft over het juridische abonnement kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier hier onder of via info@ligterink-dewit.nl.

Voor meer vragen over het juridische abonnement zien we graag uw vragen verschijnen.