Ik had een vraag aan een grote beursgenoteerde corporate. Want het via PostNL verstuurde pakket was na 1 maand nog altijd niet bezorgd. Ennnnnn, wetende welke bureaucratie me te wachten zou staan, had ik het natuurlijk allang meer dan een paar dagen voor me uitgeschoven. In de ijdele hoop dat het probleem zich alsnog zelf verhelpen zou, helaas …… 

Na lang zoeken op de website, had ik de keuze tussen een chatrobot, een vraag via Twitter en een 3e mogelijkheid die ik inmiddels vergeten ben. Een belletje (call me old fashioned, #eenbellerissneller) of een email behoorde echter niet tot de mogelijkheden. Twitter, vraag ik me terwijl ik dit schrijf nog steeds af? Wat heeft de rest vd wereld te maken met mijn individuele klacht? 

Wat is dat toch met deze grote corps? 

Dat verstoppertje spelen, het onbereikbaar zijn, wat zijn die klanten, die weliswaar ons salaris betalen, toch een irritante lastpakken. Altijd wat te klagen. Je zou ook kunnen denken, lever een fatsoenlijke service, of leer van deze feedback. Want, die ene klacht staat voor 10 he, want die andere 9 nemen niet de moeite, delen hun ervaring wel op verjaardagen en gaan naar de concurrent. 

Ok, Oke, Okay ….. er is mij destijds een paar jaar lang iets met dienstverlenen ingeramd. Achteraf gezien, blij toe + nogmaals dank. Ennn, me realiserend dat ook wij echt wel eens fouten maken, bevestigt bovenstaande ervaring ons nogmaals, dat wij het bij LenW anders willen doen….. 

Lees … de zgn CORE VALUES van LenW:

  • Niet de grootste maar wel de allerbeste service 
  • De telefoon wordt binnen 3 x overgaan beantwoord 
  • Vragen worden binnen 24hrs beantwoord 
  • Operationeel zijn alle admins dagelijks bijgewerkt 
  • Financieel hanteren we dezelfde prijs als een zolderkamer
  • Inhoudelijk leveren minimaal dezelfde kennis als op de Zuid-as 

Tenslotte, mijn 06 staat op onze website, nah dat dus …