Hoe leuk zijn ze? Lijstjes, of het nu de Top 40 of the Best of zijn, wij zijn er dol op. Vandaar onze serie met lijstjes. Van de beste belasting bespaar tips tot en met de beste ergernissen. Nou, bij deze: de ergernissen van Lars, hou je vast!

  1. De parkeer of beter nog de straat-blokkeer-kunsten van aannemers, hoveniers maar met name ….. pakket-bezorgdiensten. Hun belang lijkt immers áltijd voor dat van de bewoners zelf te gaan. “Ik ben aan het werk hè”, “Ik ben zo klaar” …. jaja terwijl 2 meter verderop echt de mogelijkheid is om zo te parkeren dat de rest van de wereld er wél netjes langs kan … grrrr.
  2. Anti-EU mensen; denk na! Uit samenwerken ontstaan echt mooiere ideeën dan elkaar dwars te zitten, hè.
  3. Mensen die zaken graag moeilijker maken dan het is. Die onnodig veel stof nodig hebben, e-mails van 6 x A4 sturen, heel de wereld in kopiëren … ga gewoon aan ‘t werk.
  4. Zelfbenoemde Coaches, iedereen mag zich coach noemen, het is immers een onbeschermde titel. Die vaak gehanteerd worden door mensen zonder enig historisch succes.
  5. Het gebruiksgemak van parkeerautomaten in het algemeen. Daar heb je tegenwoordig echt een postdoc universitaire studie voor nodig om een dergelijk apparaat te bedienen, waarom?

Kom op met je aanvullingen …. En beter nog, heb je zelf een idee voor een leuk lijstje, laat het ons dan z.s.m. even weten, gaan wij ermee aan de gang.

Lees hier de andere lijstjes over inkomstenbelasting en Btw-bespaar-tips: https://www.ligterink-dewit.nl/blogs-en-nieuws/

Let wel … onze tips kunnen niet klakkeloos naar iedere specifieke individuele situatie gekopieerd worden. Fiscale voordelen zijn vaak eenvoudig te behalen, bij veel zaken ligt de kwaliteit in de nuance. Eén ding is wel zeker en makkelijk te realiseren. Door gezamenlijk proactief en regelmatig uw financiën tegen het licht te houden kan het u niet ‘overkomen’ dat u fiscaal voordeel misloopt. Deze blog is mede tot stand gekomen, door Femke Vrij van Vrijgevig, www.vrijgevig.com

Immers, goed advies is als een investering … het levert u per definitie meer op dan het kost.