LenW introduceert de belasting-apk

De zomer staat voor de deur. Tijd voor reflectie ? Iedereen kent inmiddels de apk voor de auto: als de auto door de keuring heen komt, dan kan je weer een paar jaar vooruit. Maar een belasting-apk?

Eigenlijk is dit exact hetzelfde. Neem eens de tijd om eens goed naar je belastingzaken te kijken. Elk jaar maakt de accountant de jaarstukken op, en denken veel ondernemers dat alles weer goed is geregeld. Maar zou het misschien nog beter kunnen? Wordt er wel optimaal gebruik gemaakt van alle fiscale faciliteiten? Zit de onderneming nog wel in de juiste rechtsvorm? Zijn de persoonlijke omstandigheden veranderd of is er de fiscale wetgeving veranderd? Een goede keuze gemaakt in het verleden hoeft op dit moment niet meer de beste keuze te zijn.

Introductieaanbieding

In al deze gevallen is het aan te bevelen om een belasting-apk te laten uitvoeren. En dat alles is deze zomer mogelijk voor een kleine investering van EUR 249 voor slechts EUR 149.

Welke onderwerpen kunt u hiervoor verwachten?
* een persoonlijk gesprek van plusminus een uur met onze fiscalist
* aan de hand van (bij voorkeur de meest recente jaarstukken en) de belastingaangifte advies over mogelijke methoden van verder optimaliseren
* bespreken van andere fiscale zaken die spelen, denk aan rechtsvorm, samenwerking, bedrijfsopvolging, personeel, subsidies, scheiding of een ander fiscaal onderwerp dat u bezig houdt
* eventueel second opinion over een eerder verkregen advies

Kortom, een moment om even stil te staan bij mogelijke fiscale besparingen, want we betalen tenslotte al genoeg!

Niet voor niets roepen wij vaak, dat onze adviezen niet klakkeloos gekopieerd kunnen worden. Wij krijgen vaak de vraag of het echt zo eenvoudig is om fiscaal voordeel te behalen. Ja en nee. Sommige zaken zijn door een oplettend administratie kantoor makkelijk voor u te tackelen. Andere zaken liggen wat genuanceerder en zijn vooral afhankelijk van uw specifieke situatie. Eén ding is wel zeker en makkelijk te realiseren. Door gezamenlijk pro actief en regelmatig uw financiën tegen het licht te houden kan het u niet ‘overkomen’ dat u fiscaal voordeel misloopt.
……. een goed advies levert u vele malen meer op dan het kost.