6FM in Business in 2014

Lars van Loon & Kent Hanson ontvangen elke vrijdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur gasten, die komen vertellen over wat ondernemers bezighoudt en inspireert.

…. aankomende vrijdag in de uitzending:
traditioneel vanuit de studio met 4 bijzonder interessante gasten. HRM entrepreneur Mariet van den Berg komt langs om te vertellen over hetgeen haar bezighoudt anno 2015, Yvette Geerts en Simone Gillesse over hun Bites for Business, de nieuwe eigenaar van het Bitterballenborrel initiatief Pancras Pouw, ivm de voorlopig laatste “Yes to Jazz Live” is Daan Herweg in de studio en Riemer de Graaf van Impectforce brengt het ondernemerschap dichterbij door een aantal risico’s te verlagen.

UITZENDING GEMIST – 6FM IN BUSINESS
Wil je ook langskomen? Wilt u meer weten over methoden van samenwerking ? Een uitzending vanaf uw eigen locatie ? Het sponsoren van een ‘OPEN’ Netwerkborrel ? …. Aanmelden kan via lars@6fm.nl.
… Bekijk een voorproefje op youtube. Met dank aan Ron Exalto, die ondanks het feit, dat hij wel eens in de weg staat, nog altijd van harte welkom is.

.. Volg ons op facebook:


https://www.facebook.com/pages/6FM-in-Business/865953143430761

………….. AGENDA / ARCHIEF – 2014  ……………..

20150313 .. traditioneel vanuit de studio met 4 bijzonder interessante gasten, Iep Owel over beleggen in obligaties …

20150306 .. 6FM in Business “OPEN”, want elke eerste vrijdag vd maand staan vanaf 16.00 uur de deuren van de studio wagenwijd open … vaste onderdelen zijn: een presentatie over een actueel onderwerp (volgt), een hapje/sapje (dit maal door …. ) en een wijnproeverij. Daarnaast … xxxxx en Kent zal proberen zoveel mogelijk gasten van de netwerkborrel te interviewen.

20150227 .. gezien de datum een compilatie van hoogtepunten en eerder gemaakte opnames.

20150220 .. gezien de datum een compilatie van hoogtepunten en eerder gemaakte opnames.

20150213 .. traditioneel vanuit de studio met 4 bijzonder interessante gasten. HRM entrepreneur Mariet van den Berg komt langs om te vertellen over hetgeen haar bezighoudt anno 2015, Yvette Geerts en Simone Gillesse over hun Bites for Business, de nieuwe eigenaar van het Bitterballenborrel initiatief Pancras Pouw, ivm de voorlopig laatste “Yes to Jazz Live” is Daan Herweg in de studio en Riemer de Graaf van Impectforce brengt het ondernemerschap dichterbij door een aantal risico’s te verlagen.

20150206 .. 6FM in Business “OPEN”, want elke eerste vrijdag vd maand staan vanaf 16.00 uur de deuren van de studio wagenwijd open … vaste onderdelen zijn: een presentatie over een actueel onderwerp (volgt), een hapje/sapje (dit maal door @Het_friethuis) en een wijnproeverij. Daarnaast Eduard Schaepman, de Chief & Founder van Tribes.nl, Marije Magito van Baby Sensory, Robert Onck van Facta Security en Rene Booij van QPSecurity over het nieuwe beveiligen en Kent zal proberen zoveel mogelijk gasten van de netwerkborrel te interviewen.

20150130 .. Yvonne van Leijen over haar nieuwe winkel Your Selection uit Bussum die zaterdag feestelijk geopend zal worden, Laura Stamm en Anissa Jakoury van Identimo Amsterdam over Grafisch ontwerp – webdesign en Social media, Hans Mackaay van de Huizemaatweg.nl over creatieve en flexibele werkplekken en tenslotte onze eigen Henk met zijn Huizer kwartiertje.

20150123 .. Frans Dijksman, de Chef kok van MartinairPartyService komt vertellen over wat er nieuw was op de Horecava in het algemeen en met betrekking tot partycatering in het bijzonder, Karin van Oorschot geeft een update over hoe een eigen bedrijf te starten vanuit de WW, Martijn Luttmer komt vertellen over de ondernemer achter het artiestenbestaan, Richard Hulzinga van Decoration Light vertelt over hoe kantoren onderhoudsvrij en energie vriendelijk in te richten en Kees Heutenik van Business First vertelt waarin zijn netwerk zich onderscheid van de rest.

20150116 .. traditioneel vanuit de studio met 4 bijzonder interessante gasten. Makelaar Sandra Vermaak, van de nieuwe Gooische komt vertellen over een nieuw ontwikkeling, te weten haar webshop. Peter van der Slikke, Schrijver van het Boek ‘Ontmaskerd’ verteld over hoe de bankwereld werkelijk in elkaar zit en komt met tips hoe de verborgen kosten te voorkomen. Reis ondernemer Walter Colijn vertelt over wat er nieuw is op de vakantiebeurs in het algemeen en cruises in het bijzonder. Tenslotte ….

20150109 .. we beginnen het jaar goed met een combinatie uitzending. De OPEN netwerkborrel ON TOUR vanuit het Brinkhuis te Laren. Tegelijkertijd ontvangen we in de studio een 2-tal gasten, te weten: Michiel Alkemade van Anno12 (een bijzonder initiatief ohgv zorgverzekering) en Robert Bloemendal van de St. Weebale (water projecten in Uganda). Kent heeft ov een gesprek met Jazz zangeres Sanne Huijbregts en Kent zal proberen zoveel mogelijk gasten van de netwerkborrel op zijn eigen inmiddels befaamde manier te interviewen.

20141219 .. de laatste reguliere uitzending van 2014 … met Jacqueline Zuidweg (Zuidweg & Partners) over een update van MKB-Doorstart, Martijn de Groot (Faciliance) over dienstverlenen en hoe bezoekers uw bedrijf beleven, Klaas Klunder over zijn nieuwe boek de Marketing Monnik en tenslotte onze eigen Henk met zijn Huizer kwartiertje.

20141212 .. belooft een spectaculaire uitzending, immers we zijn “ON TOUR”, live vanaf 16.00 uur vanuit het Brinkhuis in Laren en hebben dit vanwege de Sint gecombineerd met onze “OPEN” netwerkborrel, naderhand kun je blijven eten, want ’s avonds is er ook nog Yes to Jazz live met Esther van Hees. De gasten zijn .. Ineke Swart over hoe je back office efficient te organiseren, Wim Strik over slimme websites en Sanna Bleiji over haar webshop in schoenen en tassen.

20141205 .. sinterklaas, gezien de datum een compilatie van hoogtepunten en eerder gemaakte opnames. De “OPEN” netwerkborrel schuift een weekje door en komt dan niet vanuit de studio maar vanuit het Brinkhuis in Laren.

20141128 .. een reguliere uitzending vanuit de studio, met oa de Blommenhoeve, Yvette Kooijman over haar on-line webshop Miss Davenport, Karien Ris over de do’s en dont’s in communicatie bij verandertrajecten anno 2015 …. en tenslotte onze eigen Henk met zijn Huizer kwartiertje.

20141121 .. een reguliere uitzending vanuit de studio, echter niet met Kent, maar samen met Ingrid Schilt, die vertelt over haar Bureau Stemvast, Alexander Ket, Yvonne de Boer van Brokaat, Alain Camonier over de recente ZZP ontwikkelingen en nieuws over de Albert Schweitzer prijs 2014.

20141114 .. 6FM in Business “ON TOUR”, live vanuit het Brinkhuis in Laren … met mondharmonica virtuoos Martijn Luttmer, schrijfster/columniste Lisa Staal, Olaf Zwanikken over alles dat met kaas te maken heeft en de matchmaker voor retail en het vastgoed, Ans Jorritsma van Retail Estate Solutions.

20141107 .. 6FM in Business “OPEN”, want elke eerste vrijdag vd maand staan vanaf 16.00 uur de deuren van de studio wagenwijd open … vaste onderdelen zijn: een presentatie over een actueel onderwerp (volgt), een hapje (dit maal door Blaer uit Blaricum) en een wijnproeverij. Daarnaast een impressie van de beurs KIK, Kimberley Francois en Denise Torsy komen vertellen over hoe te besparen op uw vaste lasten, Dr Andre uit Almere over cosmetische ontwikkelingen en Kent zal proberen zoveel mogelijk gasten van de netwerkborrel te interviewen.

20141031 .. reguliere uitzending vanuit de studio, met oa Dirigent / organist Peter den Ouden over subsidies en de zakelijke kant van het artiestenbestaan, Musical en Jazz artieste Joyce Stevens over haar voorstelling Jazz & Wine, Helena Zanting over gezond en lekker eten, Paul David over zuinig omgaan met energie binnenshuis en tenslotte onze eigen Henk met zijn Huizer kwartiertje.

20141024 .. een reguliere uitzending vanuit de studio, met oa .. De leukste postbode van NL, Maarten de Vries van SkyMail, Marije Lutgendorff over Crowdfunding, Stefan Offringa over hoe een bedrijf te verkopen en Master Barista Marco Smit over lekkere koffie.

20141017 .. reguliere uitzending vanuit de studio, met oa .. Karin van Oorschot over Kerstpakketten, Rene Ros over zijn metamorfose in Blaer en Gooische Vrouwenzaken vanuit het Brinkhuis.

20141010 .. 6FM in Business “ON TOUR”, live vanuit het Brinkhuis in Laren … met ov de Portugese Jazz van Josee Koning en Band, Monique van Dijk over PR en Sales, we gaan op reis met Angeli van de Kerkhof en tenslotte Alex Oostvogel in zijn hoedanigheid als bestuurder van de stichting bijzonder Laren.

20141003 .. 6FM in Business “OPEN”, want elke eerste vrijdag vd maand staan vanaf 16.00 uur de deuren van de studio wagenwijd open … vaste onderdelen zijn: een presentatie over een actueel onderwerp ditmaal door Rene Fornier, een hapje en een wijnproeverij. Daarnaast Aukje Metz van Loyalty Hub, Borgert Tegel van Felixx Pensioenen, Judith Smits van BlueOrangeCompany.

20140926 .. beeldhouwster Carla Kamphuis, Singer Songwriter Petra Lugtenburg, Gerard Helmink de drijvende kracht achter de St Sari, Adinda Keizer en Yvette Geerts de organisatoren van de KIK-beurs, en onze eigenste Henk is terug.

20140919 .. 6FM in Business “ON TOUR”, live vanuit het Brinkhuis in Laren … met oa Denise Jannah, Christien Kuysters, Elise Robers, Marina Kluvers en Rob Wesseling wijn.

20140912 .. Online artiest Jordi “kwebbelkop” vd Bussche, Bianca Oosterink over verzuim, Antoynette Anema over haar KUNSTmarktplaats en Gert Jan vd Dolder over Loosdrecht Jazz.

20140905 .. De eerste vrijdag vd maand houden we een 6FM in Business “OPEN”, kom langs, netwerken, voor een hapje en een wijnproeverij is gezorgd, daarnaast Hans van Donkersgoed van Sail Safety, Margriet Kramer en Renske Visee van InOverleg Mediation, Frad van Schaagen over NLP en een impressie van de netwerkborrel in de Plaza.