Lars van Loon & Kent Hanson ontvangen elke vrijdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur gasten, die komen vertellen over wat ondernemers bezighoudt en inspireert.

Aankomende vrijdag in de uitzending:
Ferdi Jonkman over de Kredietunie Gooi & Vechtstreek, de st Blaricumpromotie over het Art(ist) & Food event op zondag 10 juli, Lennart Pilon over hetrooster.nl en Olivier Tardieu van eyeOpen over de huizenmarkt en hypotheekrentepercentages

UITZENDING GEMIST – 6FM IN BUSINESS
Wil je ook langskomen? Wilt u meer weten over methoden van samenwerking ? Een uitzending vanaf uw eigen locatie ? Het sponsoren van een ‘OPEN’ Netwerkborrel ? …. Aanmelden kan via lars@6fm.nl.
… Bekijk een voorproefje op youtube. Met dank aan Ron Exalto, die ondanks het feit, dat hij wel eens in de weg staat, nog altijd van harte welkom is. Beluister onze promo ..

.. Volg ons op facebook:


https://www.facebook.com/pages/6FM-in-Business/865953143430761

………….. AGENDA / ARCHIEF – 2015 ……………..

20160708 .. Ferdi Jonkman over de Kredietunie Gooi & Vechtstreek, de st Blaricumpromotie over het Art(ist) & Food event op zondag 10 juli, Lennart Pilon over hetrooster.nl en Olivier Tardieu van eyeOpen over de huizenmarkt en hypotheekrentepercentages

20160701 .. special over het Gooische blad van Nicole des Bouvrie … met een hoog artiesten gehalte … Gooisch Blad, Sjoerd Pleijsier, Nicole des Bouvrie, Marescha, Robert N’Joy Ibiza, Zanger Patrick Willemse, Robert Leroy

20160624 .. Met onze eigen huisfiscalist Jens Langendorff nemen we het afgelopen jaar door … (afkortingen als VAR, DBA, R/C worden opnieuw uitgelegd) … Co-host Bea Kuis heeft Jeroen Komen (schrijver, mentor, fotograaf en piloot) en Ingrid Langen (marketingtrainer) uitgenodigd … en … het is de laatste vrijdag van de maand .. dusss… het Huizer kwartiertje met en van onze eigenste Henk van Henk van Henk van Henk van ….

20160617 .. Gooisch Moois eigenaresse Inge Ruim is continu bezig met de uitbreiding van haar productaanbod, recent heeft ze een Gin toegevoegd … proeven dus. Met Reinier van Houten (Privacy Matters) duiken we de theorie van de bescherming persoonsgegevens in en we schakelen met onze reporter Mario van Zijl die op de Haringparty van Art Laren aanwezig is.

20160610 .. 6FM in Business heeft een zgn HMSL-special gemaakt in samenwerking met Inga Tjapkes (oa RTVO). In een ditmaal 2 uur durende uitzending komen we te weten waar de pioniers terecht zijn gekomen en kijken we uiteraard vooruit.

20160603 .. de 6FM in Business “OPEN Netwerk Borrel“, want elke eerste vrijdag vd maand staan vanaf 16.00 uur de deuren van de studio wagenwijd open … vaste onderdelen zijn: een presentatie over een actueel onderwerp (volgt), een hapje en een wijnproeverij (verzorgd door Wilmy van Wijnhoeve Matton met enkel de mooiste Portugese wijnen) Want de uitzending staat geheel in het kader van dit mooie Iberische land. Daarnaast komt schakelen we met onze jongste reporter Jaap Kos, die naamgenoot Jan, interviewt over zijn boek van 6- tot 40+ over dertig jaar bouwen aan erfgoed in kaas … en Kent zal tijdens zijn befaamde Kent-Kort momentje proberen zoveel mogelijk gasten van de netwerkborrel te interviewen.

20160527 .. Met Rob Kurvers gaan we bedrijven doorstarten, met de dames (Nancy en Janine) van iLaren gaan we iets nieuws proberen, zij gaan eens in de maand een item van hun website nader interviewen en deze week is dat Model en ICT ondernemer Roy van Buuren, co-Host Bea Kuis neemt een gast mee, te weten (CEO-fluisteraar) Hans Pronk … Ennn …. het is de laatste vrijdag van de maand .. dusss… het Huizer kwartiertje met en van onze eigenste Henk van Henk van Henk van Henk van ….

20160520 .. Floris van Woudenberg van Studio Fonkel kan je product/dienst dusdanig vertalen, dat het online als een 2e huid aanvoelt, Mark Likkel vertelt over hoe je efficiënt je huis kunt verwarmen, Volker Broszius over zijn bedrijf GetReal Events en met DJ Robbert Kuypers gaan we het oa hebben over zijn run 4 Kika.

20160513 .. de 6FM in Business “OPEN Netwerk Borrel“, want elke eerste vrijdag vd maand staan vanaf 16.00 uur de deuren van de studio wagenwijd open … vaste onderdelen zijn: een presentatie over een actueel onderwerp (volgt), een hapje en een wijnproeverij (verzorgd door Grandcafe Eemland te Eemnes) Daarnaast komt eigenaresse Patty de Wit een update geven, want we zijn bij haar op locatie … dus niet in de studio … let op dus, daarnaast hebben we een gesprek met muzikant en moppentopper Edu Veerman, en met Han Eggen hebben we het over overnames binnen de kappersbranche … en Kent zal tijdens zijn befaamde Kent-Kort momentje proberen zoveel mogelijk gasten van de netwerkborrel te interviewen.

20160506 .. Vicky en Jan C. Provoost nemen de honneurs van Kent en Lars waar … met oa … Linda Pelser

20160429 .. Vicky en Kent hebben oa fotograaf Evert Bruinekool uitgenodigd vanwege zijn 30 jarig jubileum, Fred Verkerk komt op herhaling omdat zijn verhaal te leuk was, xxx en het is de laatste vrijdag van de maand .. dusss… het Huizer kwartiertje met en van onze eigenste Henk van Henk van Henk van Henk van ….

20160422 .. met Frank van Mill gaan we het over ‘bootjes’ (woonarken) hebben, met Chedwa Polak nemen we de wereld van Showbizzz en entertainment door, met Arne Hak van Passion4Classics gaan we het hebben over ouwe auto’s hebben en met fiscalist Jens Langendorff bespreken we de zgn Panama Papers.

20160415 .. Erwin Taams komt langs met een nieuw business concept, Elzy Niekus Verburg confronteert ons met ons leiderschapsgedrag, onze eigen fiscalist Jens Langendorff neemt ons mee in de wereld van de Rekening Courant posities en Co-Host Bea Kuis neemt ook nog een gast mee … te weten Malinda van Rooij.

20160408 .. we hebben de creative Director van August TV Joel van de Hoogen in de uitzending, The English Gardener Tom Kerr komt langs, Djoea van Zanten heeft een social marketing update en hij neemt public speaker en auteur Max Wohlgemuth Kitslaar mee.

20160401 .. de 6FM in Business “OPEN Netwerk Borrel“, want elke eerste vrijdag vd maand staan vanaf 16.00 uur de deuren van de studio wagenwijd open … vaste onderdelen zijn: een presentatie over een actueel onderwerp (volgt), een hapje en een wijnproeverij (verzorgd door de Gooische Business Club). Daarnaast komt Floris Kok over zijn cateringbedrijf uit Huizen vertellen en we hebben het met Rick Boers over ondernemen op het Erfgooiers College … en Kent zal tijdens zijn befaamde Kent-Kort momentje proberen zoveel mogelijk gasten van de netwerkborrel te interviewen.

20160325 .. we hebben Kees Abrahams, de producent van SKY the musical (lees: Marco Borsato, John Ewbank, Robin de la Vita) in de uitzending met een update omtrent de Premiere van 3 april. Met Wouter Tijdgat hebben we het over bootjes, de Hiswa en zijn charters die in diverse havens liggen, met de dames van het Gooisch Blad (Jimena Rico & Nicole des Bouvrie) hebben we het over het succes van hun 1e editie en de lancering van nr 2 ……. en … ze nemen meteen 1 van de items mee … te weten Ronald Melieste, naast Medicus de eigenaar van passion4classics punt nl … en het is de laatste vrijdag van de maand .. dusss… het Huizer kwartiertje met en van onze eigenste Henk van Henk van Henk van Henk van ….

20160318 .. met Ontwerpster Nina Konstantini hebben we het over haar mode creaties, met Carolina Konijn gaan we afvallen zonder de sportschool te hoeven bezoeken, met Richard Noordhoek begeleiden we starters mbv de scholingsvoucher van het UWV en Bea Kuis heeft Lisa Peek uitgenodigd om de motivatie achter haar bedrijf The Impact Ripple toe te lichten.

20160211 .. de 6FM in Business “OPEN Netwerk Borrel“, want elke eerste vrijdag vd maand staan vanaf 16.00 uur de deuren van de studio wagenwijd open … vaste onderdelen zijn: een presentatie over een actueel onderwerp (volgt), een hapje en een wijnproeverij (verzorgd door de Gooische Business Club ism de Wolfskamer). Daarnaast komt Ruud Kalsbeek dit toelichten en we hebben het met Yvonne Verburg over haar foto’s … en Kent zal tijdens zijn befaamde Kent-Kort momentje proberen zoveel mogelijk gasten van de netwerkborrel te interviewen. Erwin Taams heeft zijn selfie studio meegenomen waarmee je jezelf in de studio vastlegd.

20160304 .. een reguliere uitzending met Jan C. Provoost & Vicky Keulen ..

20160226 .. het is de laatste vrijdag van de maand .. dusss… het Huizer kwartiertje met en van onze eigen Henk. Omdat het vakantie is … hebben Lars & Kent een paar hoogtepunten uitgezocht die het moeite van een 2e keer luisteren waard zijn.

20160219 .. Cinta Abell is verbonden aan een start up ohgv een natural sleep drink. Boy Franken heeft onderzoek gedaan naar hoe grote onderwijsinstellingen kunnen verzanden in procedures, Scheikunde docent Bas de Bruin brengt studenten ondernemersvaardigheden bij en Bea Kuis heeft Aramik Garabidian uitgenodigd om bedrijven een schop onder hun figuurlijke K*nt geven.

20160212 .. Met Paulien Huizinga gaan we het hebben over haar ‘nieuwe’ passie, fotografie. We gaan zeer eenvoudig de meest mooie cake bakken met Gido Hiemstra van Cakeparts, met Erwin Taams hebben we het over een nieuw Foto Marketing Concept, de Selfie Studio, met Vicky betreden de wereld van werving en selectie, want zijn heeft Sabine de Jong van ACES international uitgenodigd …

20160205 .. 6FM in Business “OPEN Netwerk Borrel”, want elke eerste vrijdag vd maand staan vanaf 16.00 uur de deuren van de studio wagenwijd open … vaste onderdelen zijn: een presentatie over een actueel onderwerp (volgt), een hapje en een wijnproeverij (verzorgd door de Gooische Business Club ism 4Lunch). Daarnaast komt Eline Leijten vertellen over haar online artiesten bookingkantoor Plugify en we hebben het met Semy Khadraoui over de organisatie van extreme Jetsurf wedstrijden …. en Kent zal tijdens zijn befaamde Kent-Kort momentje proberen zoveel mogelijk gasten van de netwerkborrel te interviewen.

20160129 .. Met Patty de Wit hebben we het over Grandcafe Eemland, dat 1 feb haar deuren openen zal. Met Fiscalist Jens Langendorff bespreken we de laatste stand van zaken mbt de VAR, Amanda Kruijssen runt een Family Office in Huizen en het is de laatste vrijdag van de maand .. dusss… het Huizer kwartiertje van onze eigen Henk.

20160122 .. met Lynn Gerkens kijken we vooruit naar hetgeen het nwe jaar van de aap ons brengen zal, Matti van de Gronde neemt ons mee in een enorme rollercoaster die startup funding met zich mee kunnen brengen, met de veelzijdige Erwin van der Staaij hebben we het over Ondernemen, Friesland, muziek en prof voetbal en met Belen Urdiales is Hilversum een unieke fysieke winkel rijker.

20160115 .. een spannende uitzending want particulier onderzoeker Fred Verkerk komt langs. De leukste onderneemster van Almere, Marije Magito komt een update geven over haar Jonge Kind Centrum. We gaan ’t Gooi proeven met Inge Ruim van Gooisch Moois, en van Ed Bouterse van We-Have-Any-Space krijgen we een update stand van zaken met betrekking tot de OG markt.

20160108 .. een spetterende nieuwjaarsborrel op locatie vanuit het Business Centrum Huizen aan de Huizermaatweg. Uiteraard 2 dedicated gasten. Ditmaal Gerrit Eikenaar van Recentes over de ontwikkelingen in Retail land. Daarnaast Henk-Jan Journee van Fibeo over hoe de routing van Websites logischer in te delen …. en Kent zal tijdens zijn befaamde Kent-Kort momentje proberen zoveel mogelijk gasten van de netwerkborrel te interviewen.

20160101 .. nog een momentje rust ivm met de kerstvakantie

20151225 .. een momentje rust ivm met de kerstvakantie

20151218 .. Kent en Vicky nemen de honneurs … waaronder … het Huizer kwartiertje van onze eigen Henk.

20151211 .. Ina Brouwer is de co-auteur van het nieuwe boek van een van Nederlands bekendste (film)componisten en pianisten – Laurens van Rooyen. We hebben het met haar over het net verschenen boek ‘Beethoven was ook een ZZP’er’, met Paulo Buijs hebben we het over hoe je productiviteit te verbeteren door beter te slapen, met Dick Kaljee hebben we het over financial planning en met Jens Langendorff hebben we het over internationale belastingen.

Enkele voorbeelden van ons zgn “Kent-Kort-Item” … QP-Security, Schrijver Frank Leon Jonker, Uw persoonlijke assistente, Rebel Sport, Advocatenkantoor van Kempen

SHARE US:

Submit to Facebook

Submit to LinkedIn

Submit to Twitter