Belastingen, administratie, consultancy

Lars van Loon & Kent Hanson ontvangen elke vrijdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur gasten, die komen vertellen over wat ondernemers bezighoudt en inspireert.

 

 

 

Aankomende vrijdag in de uitzending:
met Lynn Gerkens kijken we vooruit naar hetgeen het nwe jaar van de aap ons brengen zal, Matti van de Gronde neemt ons mee in een enorme rollercoaster die startup funding met zich mee kunnen brengen, met de veelzijdige Erwin van der Staaij hebben we het over Ondernemen, Friesland, muziek en prof voetbal en met Belen Urdiales is Hilversum een unieke fysieke winkel rijker.

UITZENDING GEMIST – 6FM IN BUSINESS
Wil je ook langskomen? Wilt u meer weten over methoden van samenwerking ? Een uitzending vanaf uw eigen locatie ? Het sponsoren van een ‘OPEN’ Netwerkborrel ? …. Aanmelden kan via lars@6fm.nl.
… Bekijk een voorproefje op youtube. Met dank aan Ron Exalto, die ondanks het feit, dat hij wel eens in de weg staat, nog altijd van harte welkom is. Beluister onze promo ..

.. Volg ons op facebook:


https://www.facebook.com/pages/6FM-in-Business/865953143430761

………….. AGENDA / ARCHIEF – 2015 ……………..

20160219 .. met Boy Franken gaan we de onregelmatigheden bij InHolland bespreken, ….

20160212 .. Cinta Abell is verbonden aan een start up ohgv een natural sleep drink, we gaan zeer eenvoudig de meest mooie cake bakken met Gido Hiemstra van Cakeparts, …

20160205 .. 6FM in Business “OPEN Netwerk Borrel”, want elke eerste vrijdag vd maand staan vanaf 16.00 uur de deuren van de studio wagenwijd open … vaste onderdelen zijn: een presentatie over een actueel onderwerp (volgt), een hapje en een wijnproeverij (verzorgd door de Gooische Business Club). Daarnaast komt Eline Leijten vertellen over haar online artiesten bookingkantoor en we hebben het over extreme Jetsurf wedstrijden …. en Kent zal tijdens zijn befaamde Kent-Kort momentje proberen zoveel mogelijk gasten van de netwerkborrel te interviewen.

20160129 .. Met Paulien Huizinga gaan we het hebben over haar ‘nieuwe’ passie, fotografie. Met Erwin van der Staaij duiken we het verleden in van voetbal en muziekoptredens, met Lilian Sonius maken we een proefritje in al het moois er bij Fred Jansen staat en het is de laatste vrijdag van de maand .. dusss… het Huizer kwartiertje van onze eigen Henk.

20160122 .. met Lynn Gerkens kijken we vooruit naar hetgeen het nwe jaar van de aap ons brengen zal, Matti van de Gronde neemt ons mee in een enorme rollercoaster die startup funding met zich mee kunnen brengen, met de veelzijdige Erwin van der Staaij hebben we het over Ondernemen, Friesland, muziek en prof voetbal en met Belen Urdiales is Hilversum een unieke fysieke winkel rijker.

20160115 .. een spannende uitzending want particulier onderzoeker Fred Verkerk komt langs. De leukste onderneemster van Almere, Marije Magito komt een update geven over haar Jonge Kind Centrum. We gaan ’t Gooi proeven met Inge Ruim van Mooi Goois, en van Ed Bouterse van We-Have-Any-Space krijgen we een update stand van zaken met betrekking tot de OG markt.

20160108 .. een spetterende nieuwjaarsborrel op locatie vanuit het Business Centrum Huizen aan de Huizermaatweg. Uiteraard 2 dedicated gasten. Ditmaal Gerrit Eikenaar van Recentes over de ontwikkelingen in Retail land. Daarnaast Henk-Jan Journee van Fibeo over hoe de routing van Websites logischer in te delen …. en Kent zal tijdens zijn befaamde Kent-Kort momentje proberen zoveel mogelijk gasten van de netwerkborrel te interviewen.

20160101 .. nog een momentje rust ivm met de kerstvakantie

20151225 .. een momentje rust ivm met de kerstvakantie

20151218 .. Kent en Vicky nemen de honneurs … waaronder … het Huizer kwartiertje van onze eigen Henk.

20151211 .. Ina Brouwer is de co-auteur van het nieuwe boek van een van Nederlands bekendste (film)componisten en pianisten – Laurens van Rooyen. We hebben het met haar over het net verschenen boek ‘Beethoven was ook een ZZP’er’, met Paulo Buijs hebben we het over hoe je productiviteit te verbeteren door beter te slapen, met Dick Kaljee hebben we het over financial planning en met Jens Langendorff hebben we het over internationale belastingen.

20151204 .. 6FM in Business “OPEN Netwerk Borrel”, want elke eerste vrijdag vd maand staan vanaf 16.00 uur de deuren van de studio wagenwijd open … vaste onderdelen zijn: een presentatie over een actueel onderwerp (volgt), een hapje en een wijnproeverij (verzorgd door de Gooische Business Club in combinatie met Kees Kromhout en Keurslageer Koelewijn). Daarnaast komt Inge Jansen de fotografe achter de website het Oog op Huizen en Nick Reineman, de initiator achter Startup Boot komt langs …. en Kent zal tijdens zijn befaamde Kent-Kort momentje proberen zoveel mogelijk gasten van de netwerkborrel te interviewen.

20151127 .. Violet Falkenburg vragen we oa naar een update over haar boeken en als ze er dan toch is presenteert ze meteen de rest van het uur maar mee. Waarin om Danielle Bessels van Just Juniors in Laren, Marion de Heer de eigenaresse van Coffee Culture en Heerlijk Waar!, Willeke en Marlou de bloggers achter @saudadedesPT en het Huizer kwartiertje van onze eigen Henk.

20151120 .. Vreneli Stadelmaier komt een update geven over haar boek en haar nominatie voor de Joke Smit Prijs, met Monique van Dijk hebben we het over de Ondernemersavond van de VVD Blaricum, Mariel van den Donk organiseert het ‘wateenvrouw-event’ en Pieter van Woerden vertelt over zijn nieuwe kantoor dat de 27e feestelijk geopend zal worden.

20151113 .. onder meer een registratie van de feestelijke opening van de Lacy Lion van Juliette Leeuw in Laren, de Gooische Business Club bestaat 5 jaar, dus komt Jacqueline Bakhuizen langs om te vertellen over de benefietavond, met Kyra van Opijnen hebben we het over loopbaanbegeleiding, Janine van der Kaaij vertelt over meer dan haar bloemenschilderijen en we schakelen met Co-Host Kent Hanson in het Brinkhuis want hij is bezig met de voorbereidingen van het optreden van Gijs Idema.

20151106 .. 6FM in Business “OPEN Netwerk Borrel”, want elke eerste vrijdag vd maand staan vanaf 16.00 uur de deuren van de studio wagenwijd open … vaste onderdelen zijn: een presentatie over een actueel onderwerp (volgt), een hapje en een wijnproeverij (verzorgd door de Gooische Business Club in combinatie met het Meenthuis in Blaricum en Rutger Siersma wijnen). Daarnaast komt Lorenzo Homoet vertellen over kleding en branding en Tim Kooij komt langs …. en Kent zal tijdens zijn befaamde Kent-Kort momentje proberen zoveel mogelijk gasten van de netwerkborrel te interviewen.

20151030 .. Dirk-Jan Wijers over de Gooise Ondernemersavond Ronald Meerman over 65+ uitzenden, Sjors van der Meer over het inrichten van kantoren, Jelle Althuizen over online klanten werven en het Huizer kwartiertje van onze eigen Henk.

20151023 .. Kathleen Vael van NYBF, Bertien Estié van de Gooische Fashion Outlet, Rob Reeuwijk van Op Maat Vergaderen en Frans R. Bianchi over het Huizer Kunstcafe

20151016 .. in deze uitzending Liz Boers over haar bedrijf en de marathon, Kunstenares Anna Tananyan, Rolina von Hebel over het Full Moon Fever Dance Event, en Kirsten Huibregtsen vertelt over het Alexander Monro Ziekenhuis.

20151009 .. in deze uitzending vertelt Djoea van Zanten over online marketing, Storyteller Barbara Vos, Vitting Bouwbegeleider Diederik Hepp en Synofit directeur Camiel Hofstee.

20151002 .. 6FM in Business “OPEN Netwerk Borrel”, want elke eerste vrijdag vd maand staan vanaf 16.00 uur de deuren van de studio wagenwijd open … vaste onderdelen zijn: een presentatie over een actueel onderwerp (volgt), een hapje en een wijnproeverij (verzorgd door de Gooische Business Club in combinatie met Koken onder de Molen Laren en de wijnkelder Almere). Daarnaast komt Paul van Asselt vertellen over eenvoudig energie besparen en Guido Viktor de Vries komt langs …. en Kent zal proberen zoveel mogelijk gasten van de netwerkborrel te interviewen.

20150925 .. een volle uitzending deze week, want op de agenda staan … Advocate bij en mede eigenaresse van Spaans in Huizen Mileen Quispel, Makelaar Alfred de Kleermaker, duurzaam ondernemer Rigo Stegeman van Good2Connect, nog een advocaat Robert Schurink en het Huizer kwartiertje van onze eigen Henk.

20150918 .. in deze uitzending vertelt voedingscoach Evelien Langeler over gezonde voedingspatronen, Claudia Nellestijn vertelt over het evenement bij pensionstal De Heidehoek, Lisa Staal komt vertellen over de week van het pesten, Elly Voskuilen legt uit over Reparing Balance en Kent komt vanuit het Brinkhuis en heeft Christien Kuysters en Sazz Leonore naast hem staan.

20150911 .. in dit seizoen gaan we iets nieuws starten, en wel een ronde tafel gesprek, het onderwerp is ditmaal de ZP’er anno 2015 en daarvoor hebben we uitgenodigd … Riemer de Graaf van impectforce, Jaap van Daalen van de ROI Groep, Robin van Voorthuijsen van The House of Business en Albert Koelewijn van Franchise+. Gastpresentator is deze week Fotografe Vicky Keulen.

20150904 .. 6FM in Business “OPEN Netwerk Borrel”, want elke eerste vrijdag vd maand staan vanaf 16.00 uur de deuren van de studio wagenwijd open … vaste onderdelen zijn: een presentatie over een actueel onderwerp (volgt), een hapje en een wijnproeverij (dit maal verzorgd door de Gooische Business Clubt Blaricum). Daarnaast komt Carla Touw vertellen over haar rol als Health Coach en Fotografe Vicky Keulen komt langs …. en Kent zal proberen zoveel mogelijk gasten van de netwerkborrel te interviewen.

20150828 .. in deze uitzending vertelt Lyn Gerkens-Lim over haar Cosmic Chi boek, mede eigenaresse Dana van Zanten van de Suikela Schuur in Huizen over hun 1-jarige bestaan, Nol van Bennekom praat ons bij over de Huizer Dag en het Huizer kwartiertje van onze eigen Henk.

20150821 .. in deze eerste uitzending van het nieuwe seizoen gaan we meteen op sterren niveau van start, want we hebben Chef-Patron Dennis Jong van Soigné uit Bussum over hun nieuwe concept, we hebben het over de Muziek Safari tijdens de Huizerdag, Petra Klinge van Taart en Decoratie vertelt over de balans tussen “bricks en clicks” en de organisatoren van het Huizer Oldtimer Festival komen met een update.

20150627 .. in deze uitzending neemt journaliste Petra Lageman de honeurs van Kent waar, ze heeft uitgenodigd … Rob Bruintjes (u kent hem wel) in zijn hoedanigheid als ondernemer, Lifestyle onderneemster Patrice Hartman, Communicatie specialiste Ellen Omvlee en met Femke Vrij van 360Foodevents gaan we vooruitblikken naar Sail 2015 … het Huizer kwartiertje van onze eigen Henk schuift een weekje door.

20150619 .. in de voorlaatste uitzending van het seizoen … Uitgever-tekstschrijver-trainer/docent Dolf Weverink van Leporello, Maarten de Graaf van Grafiplaza, Directeur eigenaar van Gooiland beveiliging Marc Kramer en Marlies Kooi van restaurant Cornelisz vertelt over hun nieuwe kaart.

20150612 .. het einde van het seizoen is bijna daar … dus nog maar een paar zeer gevulde uitzendingen … Ho van The RedSun komt oa vertellen over zijn inspiratie en nieuwe menukaart, met een heerlijke Summer Breeze komt Nathalie D’Alessandro vertellen over zeilen voor de Turkse kust, advocate Ilja van Kempen pakt haar cases net iets anders aan, ze vertelt wat haar motiveert en Hirschel Hessel vertelt waarom de klanten van zijn bedrijf Klantcontact Monitor continue klant- en medewerker-tevredenheid belangrijk vinden.

20150605 .. 6FM in Business “OPEN Netwerk Borrel”, want elke eerste vrijdag vd maand staan vanaf 16.00 uur de deuren van de studio wagenwijd open … vaste onderdelen zijn: een presentatie over een actueel onderwerp (volgt), een hapje (dit maal door The RedSun uit Blaricum) en een wijnproeverij door de wijnkelder Almere. Daarnaast komt Katja Bakker vertellen over innovatief onderwijs en de dochter van de Smit, Annelied van Dijk komt langs …. en Kent zal proberen zoveel mogelijk gasten van de netwerkborrel te interviewen.

Enkele voorbeelden van ons zgn “Kent-Kort-Item” … QP-Security, Schrijver Frank Leon Jonker, Uw persoonlijke assistente, Rebel Sport, Advocatenkantoor van Kempen

SHARE US:

Submit to Facebook

Submit to LinkedIn

Submit to Twitter