Submit to Facebook Submit to LinkedIn Submit to Twitter

Partners

belasting, advies, administratie, consultancy, partners

 

LenW werkt met de meest vooraanstaande partners. Partners die op hun eigen vakgebied een bewezen expertise en track-record bezitten. Bij deze strategische partners heeft LenW scherpe tarieven af kunnen spreken, die we vervolgens weer aan onze abonnees aanbieden.

Enkele voorbeelden:

◾ Accountancy diensten – Aqraat – Hilversum
◾ Incasso – Nederlands Incasso Kantoor – Lelystad
◾ Arbeidsrecht – Advocatenkantoor Van Kempen – Huizen
◾ Pensioenen – BrightPensioenen – Amsterdam
◾ Social Media – Identimo – Bussum
◾ WordPress – Trending Motions – Loosdrecht
◾ Bedrijfsfinancieringen – Lift Off – Vinkeveen
◾ Mediation – In Overleg – Almere
◾ AOV Alternatief – Impectforce – Amersfoort

Voor toekomstige Partners

Vanuit onze abonnees krijgen we regelmatig vraag naar hulp op het gebied van: Payrolling, Office Support, Crowdfunding, Bereikbaarheidsdiensten, Leasing etc. etc. Bent u overtuigd, specialist op één van deze vakgebieden, neemt u dan vooral contact met ons op.

De geschiedenis van belastingen gaat heel ver terug. In het begin ging het om bijdragen in natura. Zo was het afstaan van vee of graan een vorm van belastingheffing die al voor de jaartelling in Israël plaatsvond. Iedere samenleving heeft andere onderlinge maatschappelijke verhoudingen of staatkundige structuur. Deze is van invloed geweest op de ontwikkeling van de belastingheffing. De belastingheffing was dan ook in iedere periode anders. In het Romeinse Rijk was grondbelasting bijvoorbeeld erg belangrijk. Terwijl de overheid het in de Gouden Eeuw juist moest hebben van accijnzen op eerste levensbehoeften. De Franse bezetting en een algemeen belastingstelsel. Aan het einde van de 18e eeuw vielen de Fransen Nederland binnen. De Republiek der Nederlanden hield in 1795 op te bestaan en de ‘Franse’ grondwet en het bestuur van Nederland werd centraal gevormd. Een Accountant ? Een eenheidsstaat was geboren en dus moest er ook eenheid in belastingen komen. Belastingstelsel voor de hele republiek Minister Izaak Gogel zorgde ervoor dat in juli 1805 een belastingstelsel werd goedgekeurd dat in de hele republiek zou gelden.

LIGTERINK & DE WIT

www.lenw.info
KvK: 32157869
Btw: 8211.79.937.B01

ROUTE