Diensten

Een breed pakket van financiële diensten. Zoals financiële administratie, belastingadvies en consultancy tot complete back office ondersteuning.

Administratie

Ligterink & De Wit verzorgt jouw gehele financiële administratie efficiënt vakkundig en tegen een laag tarief. Als specialist voor het MKB doen wij dit voor éénmanszaken, Vof’s, BV’s, verenigingen en stichtingen. Je vindt hiervoor bij ons een breed pakket aan mogelijkheden. Van een basispakket waarbij je alles elektronisch aanlevert tot maatwerk bij het samenstellen van onder meer jouw jaarrapport, het verwerken van achterstanden en verloning (tarieven).

Belastingadvies

Ligterink & De Wit verzorgt voor jou alle denkbare belastingzaken, van aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting en dividendbelasting tot en met het aanvragen van uw VAR of voorlopige teruggaaf. Wij doen dit efficiënt, vakkundig en tegen een laag tarief (tarieven).

Consultancy: interim management & recovery (financieel sparringpartner)

Voor een organisatie die zich in een overgangsfase bevindt of die voor lastige strategische keuzes staat is interim management en recovery de ideale oplossing. Een betrokken financieel expert die met een frisse blik jouw organisatie verder kan helpen. Maar ook regelmatig klankborden en sparren over de koers van jouw organisatie kan als een vliegwiel werken en verfrissende inzichten geven. Ligterink & De Wit biedt organisaties interim management, recovery en een sparringpartner op directie niveau.

Interim management & recovery
Ligterink & De Wit is gespecialiseerd in interim management en reorganisatie trajecten op het gebied van:
• Finance & Treasury (Cash Flow) Management
• Management Accounting (score cards)
• Performance Management
• Business Controls (AO/IC)
• Accounting Information Systems: ERP inrichting en implementatie
• Start-Ups
Bij langere trajecten en/of (semi) permanente oplossingen verzorgt Ligterink & De Wit op jouw verzoek detachering, respectievelijk werving en selectie van financieel/administratief personeel.

Ligterink & De Wit: Financieel sparringpartner
Speciaal voor onze klanten uit het grotere MKB die behoefte hebben aan een sparringpartner op directie niveau. Deze sparringpartner staat een vast aantal dagdelen per maand tot jouw beschikking. Het doornemen van de maandelijkse cijfers, het uitzetten van acties, en het begeleiden en monitoren van grotere trajecten zoals implementatie en inrichting van het fast close principe.

Complete back office ondersteuning (Secretarieel, Legal, ICT, Mediation en HRM)

Randzaken als het waarnemen van de telefoon, de verwerking van post en allerlei werkzaamheden op het gebied van automatisering kosten in verhouding veel tijd én geld. Zo kan de dag voorbij zijn voordat je dat in de gaten hebt en ben je niet toegekomen aan ‘het echte werk’. Ligterink & De Wit biedt MKB-ers daarom complete back office ondersteuning. Op secretarieel gebied staan deskundige medewerkers jouw relaties professioneel en klantvriendelijk te woord en handelen zij het overgrote deel van alle vragen voor je af. Uiteraard ontvang je per dag een terugkoppeling van de voor jou uitgevoerde werkzaamheden. Vraag ons ook naar de mogelijkheden en tarieven om deze back office ondersteuning te combineren met het verzorgen van jouw volledige financiële administratie en belastingaangifte (neem contact met ons op).

Geïnteresseerd in ons bedrijf en onze diensten?

In een persoonlijk gesprek bespreken graag met je waarmee wij je van dienst kunnen zijn.