Ligterink en De Wit

Het uitbesteden van je administratie zorgt voor zorgeloos ondernemen:
Een vast tarief, geen administratieve rompslop en meer tijd voor het echte werk.

Blogs

Kapitale fouten #2 – Het halo effect

Kapitale fouten #2 – Het halo effect

Een halo-effect is de neiging om een persoon positief te beoordelen, gebaseerd op één positief aspect. Met andere woorden: het verschijnsel dat de aanwezigheid van een bepaalde positieve kwaliteit...

Podcasts

Elke vrijdagmiddag wordt een nieuwe aflevering opgenomen tussen 17:00 en 18:00 uur (live uitgezonden) en nog dezelfde avond als podcast te beluisteren. Presentatie door Lars van Loon (Ligterink & De Wit), Yvonne Verburg (FotoYvon) en Arendjan van den Broek (Broekwijn). Over zaken doen in het algemeen en Gooische Business in het bijzonder.

Administratiekantoor Ligterink en De Wit

Wij hebben 40 jaar gedegen kennis in huis, vast tarief per maand, geen verassingen achteraf en geen gedoe met de Belastingdienst.

Wij leveren jouw meer op dan het gaat kosten en we zorgen ervoor dat er niet teveel geld naar de belastingdienst gaat. 

Bij ons is het MKB only, dus volledige aandacht voor jou. Wij hebben geen call center en er is geen keuzemenu.

De diensten van Ligterink en De Wit

Ons product

Naast (onbeperkt) advies wordt vier keer per jaar de omzetbelasting gedaan, de btw-aangiftes én 1 keer per jaar de aangifte van de inkomstenbelasting. Nooit meer bang dat je iets vergeten bent. Geen gebruik hebt gemaakt van een bepaalde regeling. Etc. Etc. En je hoeft ook niet meer privé je belastingen te doen. Ook die horen erbij. All-inclusive…!

Voor wie

Ligterink en De Wit richt zich slechts op éen doelgroep, namelijk het MKB. Dat is wel zo duidelijk. De diversiteit van de branches waarbinnen de ondernemers binnen het MKB werkzaam zijn lopen enorm uiteen. Elke ondernemer heeft een andere drijfveer, maar allemaal zijn ze hierdoor extreem gedreven. En daar houden wij van.

Hoe we werken

Wij houden van duidelijkheid en eenvoud. Daarom ook maar één methode, namelijk een vast scherp tarief per maand. Daarom ook maar één methode, namelijk een vast scherp tarief per maand. 

  • Niet één keer per jaar een joekel van een factuur.
  • Wij willen dat je wél belt. Dus twijfel niet en bel. Liever tien keer te veel bellen, dan één keer te weinig.