Submit to Facebook Submit to LinkedIn Submit to Twitter

Diensten

administratie, belasting, consultancy voor MKB

Ligterink & De Wit (Uw financiële ABC)
Van financiële administratie, belastingadvies en consultancy tot complete back office ondersteuning

Administraties

Ligterink & De Wit verzorgt uw gehele financiële administratie, efficiënt, vakkundig en tegen een laag tarief. Als specialist voor het MKB doen wij dit voor éénmanszaken, Vof’s , BV’s, verenigingen en stichtingen. U vindt hiervoor bij ons een breed pakket aan mogelijkheden. Van een basispakket waarbij u alles elektronisch aanlevert tot maatwerk bij het samenstellen van onder meer uw jaarrapport, het verwerken van achterstanden en verloning (tarieven).

Belastingadvies

Ligterink & De Wit verzorgt voor u alle denkbare belastingzaken, van aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting en dividendbelasting tot en met het aanvragen van uw VAR of voorlopige teruggaaf. Wij doen dit efficiënt, vakkundig en tegen een laag tarief (tarieven).

Consultancy: interim management & recovery (financieel sparringpartner)

Voor een organisatie die zich in een overgangsfase bevindt of die voor lastige strategische keuzes staat is interim management en recovery de ideale oplossing. Een betrokken financieel expert die met een frisse blik uw organisatie verder kan helpen. Maar ook regelmatig klankborden en sparren over de koers van uw organisatie kan als een vliegwiel werken en verfrissende inzichten geven. Ligterink & De Wit biedt organisaties interim management, recovery en een sparringpartner op directie niveau.

Interim management & recovery
Ligterink & De Wit is gespecialiseerd in interim management en reorganisatie trajecten op het gebied van:
• Finance & Treasury (Cash Flow) Management
• Management Accounting (score cards)
• Performance Management
• Business Controls (AO/IC)
• Accounting Information Systems: ERP inrichting en implementatie
• Start-Ups
Bij langere trajecten en/of (semi) permanente oplossingen verzorgt Ligterink & De Wit op uw verzoek detachering, respectievelijk werving en selectie van financieel/administratief personeel.

Ligterink & De Wit: Financieel sparringpartner
Speciaal voor onze klanten uit het grotere MKB die behoefte hebben aan een sparringpartner op directie niveau. Deze sparringpartner staat een vast aantal dagdelen per maand tot uw beschikking. Het doornemen van de maandelijkse cijfers, het uitzetten van acties, en het begeleiden en monitoren van grotere trajecten zoals implementatie en inrichting van het fast close principe. Meer informatie over de Ligterink & De Wit financieel sparringpartner.

Complete back office ondersteuning (Secretarieel, Legal, ICT, Mediation en HRM)

Randzaken als het waarnemen van de telefoon, de verwerking van post en allerlei werkzaamheden op het gebied van automatisering kosten in verhouding veel tijd én geld. Zo kan de dag voorbij zijn voordat u dat in de gaten hebt en bent u niet toegekomen aan ‘het echte werk’. Ligterink & De Wit biedt MKB-ers daarom complete back office ondersteuning. Op secretarieel gebied staan deskundige medewerkers uw relaties professioneel en klantvriendelijk te woord en handelen zij het overgrote deel van alle vragen voor u af. Uiteraard ontvangt u per dag een terugkoppeling van de voor u uitgevoerde werkzaamheden. Vraag ons ook naar de mogelijkheden en tarieven om deze back office ondersteuning te combineren met het verzorgen van uw volledige financiële administratie en belastingaangifte (neem contact met ons op).

LIGTERINK & DE WIT

www.lenw.info
KvK: 32157869
Btw: 8211.79.937.B01

ROUTE